onsdag 30. september 2009

Fredly 29.09.09

Dag 46

Endelig var det security sin tur til å dra på bli kjent-tur. Vi kjenner hverandre allerede veldig godt, det er slik det blir når man blir plassert på vakt sammen i opptil syv timer i strekk. Da gjelder det å kunne litt smalltalk.

Imi på Oppdal var stedet, paintball var tingen. Første runde satt hjertet og dunket godt langt opp i halsen, og angsten, frykten for å bli truffet av en kule var stor. Andre runde ble det litt mer fart på sakene, og både konkurranse- og jaktinnstinket satte inn hos samtlige elever.

All den friske lufta, løping i skogen og rulling i snø(ja, det snødde på Oppdal!), gjorde oss gode, slitne og trøtte. Da smaker selv trøndersodd godt til middag.

Planlegging og briefing rundt elevkvelden var nødvendig, for vi vet at lørdagen kommer mer plutselig og overraskende enn noensinne. Videre fulgte underholdning(nyhetsopplesning på nynorsk etter eget initiativ og egen kreativitet) og leker. Etterhvert som folket trakk seg tilbake, ble Eline, Anne, Torgrim og jeg sittende oppe å snakke, samt å komme med ideer til elevkvelden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar