søndag 20. september 2009

Fredly 19.09.09

Dag 36

Ingen dårlig overraskelse å få Estlandsseminaret utsatt når det istedet ble arrangert volleyballturnering på skolen. Og da ingen hvilken som helst turnering med kåring av bare vinner, men også av beste kamprop og utkledning!
Lagene var korridorvis, og vi som på korridoren ennå ikke har hatt noe opplegg eller samling felles hadde litt startproblemer. Da vi endelig kom i gang med å finne kostymer, ble isen dog brutt ganske fort, og vi hadde det utrolig moro med å kle guttene i våre(jentenes) trange, rosa topper, og selv stashe oss opp med Grorudpalmer og flere lag sminke.

The Hobos, rent guttelag utkledd som uteliggere, som kjørte stilen fullt ut med holdning, talemåte og væremåte, vant selve turneringen, nettopp fordi de brøt ut av skuespillet sitt under selve kampene.
Til guttene som stilte i fullt antrekk med kjole, parykk og med vesker, ble det tildelt en andreplass for godt kamprop.
Og vi, i korridor CS, vi vant pris for beste antrekk, og dette takket våre flotte dusketimer i rosa tøy og høye heler! Takk for fantastisk spirit, og til Kjell, som tydeligvis er litt svak for slikt!
Overraskelse på høyt nivå, - dette hadde vi virkelig ikke forventet!

En del av oss på security dro på oppdrag i kveld. Vi var forberedt på hip hop-crap, men ble kastet ut i techno-shit. Det forholdt seg rolig på området frem til gjengene begynte å dukke opp. Da trakk vi nybegynnere oss litt tilbake i rekka, og lot de mer erfarne gutta(og jenta) ta seg av jobben med å fjerne bråkmakerne. Da politibilen endelig var på plass som et autoritetsmerke, ble det roligere. Manipulerende tårer og forvirra ungdommer var det dog mer enn nok jobb med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar