tirsdag 10. november 2009

Fredly 07.11.09

Dag 85

Tok frokostoppvasken med gutta, Kristoffer, Jonte og Ole Aleksander. Aldri kunne noen ha fått meg til å tro at oppvask kunne være så moro! Det gikk som en lek, selv om jeg som rekrutt ble tildelt den alltid langtekkelige bordvasken. Ille ble det først ved lunsjen, da det ble servert makrell i tomat, - hvilket jeg ikke på noen som helst måte er begeistret for. Flykrasj skulle vært forbudt på felleskjøkken. Rett og slett generelt ikke tillatt i Norge. Og mens vi først er i gang, kan vi godt slutte med både kaviar og leverpostei også.

På kvelden hadde samtlige gutter på skolen stelt i stand et herlig opplegg for oss jenter med western som tema. Vi var alle kledd opp i jeans og rutete skjorter, og startet med alkoholfri vors på rommet til Fin & Fjong, også bedre kjent som Knoll og Tott. Da kom hele jentegjengen for å gjøre seg klare til westernkvelden hos oss, med musikk, masse sminke, latter, moro og sang. For ikke å snakke om den topp underholdende dansen vi øvde inn i håp om å kapre scenen i løpet av kvelden!

Vi må bare bøye oss i støvet for hva guttene har fått til. Hele kvelden var gjennomført fra ende til annen, og guttene hadde en attitude og holdning jeg ikke har sett maken til. Takk for en fantastisk oppvartende og underholdene kveld, gutter!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar