søndag 16. august 2009

Fredly 16.08.09

Dag 2

Å kunne starte dagen med en mer eller mindre forvirrende joggetur gjorde godt for både kropp og sjel. Hvor godt det er nå, 14 timer senere, og stølheten har tatt fatt i bena, kan heller diskuteres. Det er dog godt å kjenne at kroppen har jobbet. Basketballspillingen har også gjort sitt.

Fredlylekene ble gjennomført med stor suksess, blant samtlige elever, vil jeg våge å påstå. Noe annet ville forundret meg, virkelig. Da det ble klart at premien til vinnerlaget besto av sjokolade og karamell, "godtet" vi andre oss over dette, med et slikt kosthold er det klart at de ikke vil ta noen seier neste gang.

Første klesvask er gjennomført. Rundt dette skulle man tro at det ikke ville være noe særlig spesielt interessant å nevne, - men det skal sies; en av vaskefunksjonene på maskinen(som forøvrig ellers også har ganske gode beskrivelser på type vask) er "Jeans/cowboytøj". Ja, du leste riktig, cowboytøy.

Trondsheimsfjorden er kald, jeg vil anta noe slikt som 10 - 12 grader. Mange svømmetakene ble det ikke, men kroppen ble allikevel raskt kjølt ned. Aller best er selvfølgelig følelsen etterpå, den varme dusjen, og kroppen som igjen begynner å tilpasse seg romtemperatur.

Ved kveldens "fakta eller fleip" var det tydelig å se hvem som sitter inne med en dårlig taper, sterkt konkurranseinstinkt, frustrasjon, og de som er mer eller mindre likegyldige. Vi er en blandet gjeng, vi er et minisamfunn som i ni måneder fremover skal lære hverandre å kjenne.
Og så - jo, så venter livet, virkeligheten, det altfor store, overbefolkede samfunnet.

Dagens ord - "Evig eid er kun det tapte".

Overrask deg selv med å våge og tørre, - det er først og fremst da du vil kjenne opplevelsen av å leve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar