søndag 13. desember 2009

Fredly 25.11.09

Dag 103

Enkelte har fått sove mer enn andre, noen er morgengretne, andre har en tendens til å være positive uansett hva. Det har blitt knuffing om plass i løpet av natten, noen fant seg til rette oppå madrassene bakerst i bussen og har fått en del søvn. Jentene er tidlig oppe og i full gang med å sminke seg, selv på tur er det viktig å se bra ut. Våre tre mannlige medelever tar livet med ro, sløver og drikker kaffe, - og trår til med særdeles godt humør.

Stockholm var, ikke bare på grunn av dårlig vær, skuffende. Folk er over gjennomsnittet forfengelige og tydelig opptatt av mote. I det ærend vi nå er, blir vi mer oppmerksom på nettopp dette, at folk flest lukkerøynene for resten av verden. Alle steller seg pent for andre, men ingen ser hverandre, da de er mer enn nok opptatt av seg selv.

Det vil kunne bli en tålmodighetsprøve å komme overrens med den eldre garde. Av en merkelig grunn kan det se ut til at de har en "ungdommen nå til dags"-holdning, og det blir ingen andres enn vår oppgave å motbevise.

Lett ble det i hvert fall å overbevise at dagns ungdom kan ha det særdeles gøy uten alkohol, det takket være levende orkester og parkett, og dansegulvet ble tatt godt i bruk i løpet av natten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar