lørdag 3. oktober 2009

Fredly 03.10.09

Dag 50

Endelig er dagen her! Det kribler i beina og magen er fylt med sommerfugler. Nå er det så lenge siden jeg har stått på scenen at jeg vet nervøsiteten kommer til å være på topp like før åpningsnummeret.

Seminaret "Kropp er topp" satte først og fremst mediabruken i fokus, og det går med mye, mye tid til media, mer eller mindre bevisst. Påvirkningspotensialet er definitivt tilstede, og det er stort.

Grøten så mange gledet seg til, var i dag totalt mislykket, og smakte mer som vått papp med sukker og kanel. Dessverre. Det ble en del matlagning på internatkjøkken etter det.

Ferdinand og jeg hev oss avgårde i bilen etter generalprøven på forestillingen. I Orkanger fant vi blomster til da fantastiske konferansierene våre, Morten og Jonas.
Da vi ankom skolen igjen, ble vi møtt av en stor gjeng med...tullinger. Temaet for kvelden var "hva vil du bli når du blir stor", i form av utkledning, og fremfor yrke hadde mange valgt å følge barnedrømmen sin, som eksempelvis; prinsesse, supermario, hulken...
Og vi hadde det gøy!

Forestillingen gikk bedre enn hva vi i det hele tatt kunne drømt om. Kun svært små, ikke nevneverdige feil, og bare én liten teknisk stans.
Drøm!
Nedriggingen var gjort på 1-2-3, og så var lista for videre elevkvelder lagt. Og vi har lagt den høyt!

Ute i gangen ble det så snakk om hvor gøy det hadde vært å dra ut en kveld, få rocka litt med dansefoten. Så ble spøk til alvor, etter at Ferdinand spøkte med umiddelbar avgang til Samfundet. Marthe, Katrine og jeg vekslet noen lune blikk før vi stormet rommene, ransaket klesskapene, skiftet og hev oss inn i bilen. Etter et par timer på dansegulvet hadde vi fått danset fra oss, og det begynte også å bli litt vel ubehagelig med mange drøyt berusede mennesker. Dette er slikt man særlig legger merke til når man selv er edru, og ikke har andre intensjoner enn kun å kose seg med dansing og å være blant andre mennesker enn de man ellers ser 24/7.
Vi tre på securitylinjen måtte også ta oss selv et par ganger i å være litt for mye på vakt. Når man jobber blant slike mennesker, blir det også vanskelig å legge fra seg jobben når man selv skal være en del av det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar