mandag 5. oktober 2009

Fredly 05.10.09

Dag 52

Knoll og Tott har vært på nattejakt, og sier BØ, Are, BØ!!! ...og venter engstelig på hevnaksjon. Dette var moro, og skal definitivt gjentas. Når du minst aner det!

Etter en time på korssamling, som alltid er like triggende på følelser, er det godt å få utagert på en positiv måte. Selv måtte jeg koble av med litt tv-titting, deler av mythbusters, 71 grader nord og sist, men definitivt ikke minst, American choppers. Sukk. Drømmer om sykkel, igjen.

Det går mange tanker rundt i hodet om dagen, men jeg forsøker helst å la de bli der oppe. Har ikke helt krefter til å sette ting på papiret. Det blir kort, og ikke særlig godt. Jobber med saken, og en uke høst ferie kommer til å gjøre seg svært godt nå.

Ser stadig mer frem til julen. Da blir det storreingjøring, pynting, god stemning, god mat, og masse kos. Helst skulle jeg sett at skolen ikke hadde stengt i julen, for dette er hjemme nå.
Som Frode sa det, - "Dere skal ikke hjem i høstferien, dere skal bort da! Alle hører hjemme i Trøndelag!"

Ferdinand skal skrive bok. Den skal bestå av en side, og på den skal det stå(noe sånt som);
...men det er det beste som har hendt meg!
En bok alle bør ønske seg til jul.

Det er litt amper stemning på skolen om dagen. Heftige diskusjoner, stadig nye situasjoner, slitne mennesker. Det blir godt med en obligatorisk høstferie.

Kjellemann tar stadig større del i livene våre. Nå henger det bilder av han både på vegger og tak på rommet vårt. Selv i dusjen. Selvsagt var dette for å vinne premien for beste rom, så skuffelsen var stor da det ikke var noen premieutdeling. Det fungerte dog som skalkeskjul for resterende støvkorn og løpende hybelkaniner.

Paranoia, det kan man godt si Marthe og jeg har nå.
Med hjerte i halsen lytter vi rastløst etter lyder.

Er Are ute på jakt, mon tro?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar